Havsafari - RIB

Legg turen innom en av Kystens flotte øyrekker, spennende fyr eller ta et strandhogg på skjulte strender.

Fosen Aktiv inviterer til Havsafari - RIB

En time med action, spenning og naturopplevelser rundt øygruppen Tarva venter deg. På disse turene, som tar deg gjennom trange sund og ut mot det åpne storhavet, er møtet med sel og ørn en nesten uunngåelig opplevelse. Vår båt tilbyr komfortable sitteplasser for opptil 12 passasjerer, slik at du kan nyte den spektakulære naturen med maksimal bekvemmelighet.

Passer perfekt for

Lanseringsfest

Har du noe som skal lanseres, hjelper vi til med å gjøre det litt mer ekstraordinært. 

Utdrikningslag

Vi tar med oss gjengen på en uforglemmelig dag. Vi tilpasser festen til alle ønsker.

Teambuilding

Nye prosjekter? La teamet bli bedre kjent før prosjektstart.

Kickoffs

Vi setter sammen den ultimate Fosenopplevelsen.

RIB-pakker forslag

Pakke nr 1

ADSEN FYR : Fartsfylt RIB-transport fra Monstad i Åfjord. Turen går via Lysøysundet og Jøssundstrømmen til Adsen. Opplev en time på land på en liten sjarmerende øy på fosenkysten med nydelig natur og historiske Adsenvågøy fyr. Nyt gjerne en matpakke i den lune havna og ta en dykkert fra brygga. Smakfulle matpakker m/drikke kan bestilles via oss. Vi tipser samtidig om muligheten for å kjøre teambuilding ute på øya og/eller en omvisning i fyret for å se hvordan fyrvokter levde på tidlig 1900-tallet.
Drop punkt: Monstad/Stokkya, Åfjord

Pris: på forespørsel

Pakke nr 2

HALTEN: Startpunkt fra Monstad, i Åfjord, ut til det gamle fiskeværet Halten, lengst nord i Froan. Vær en time på land med omvisning på det lille øyriket. Øya har i dag mange historiske hus og det er mulig å booke både omvisning og nyte lunsj og salg av drikke (bevilling) i hovedhuset, på sommerhalvåret. I Halten er det rikt dyreliv med bl.a. Krykkje som er en stadig sjeldnere art her. 
Drop punkt: Monstad/Stokkøya, Åfjord

Pris: på forespørsel

Pakke nr 3

ANSNES BRYGGER / HITRA: Turen går fra Monstad, Åfjord, til Tarva på Sel og Ørn-safari. Videre via Knarrlagsund, til hyggelige Ansnes. Inkludert i prisen er en time på land. Ansnes brygger har bl.a. et eget ølbryggeri, hvor det kan bestilles øl-smaking og/eller vi kan også bestille deres populære sjømatkasse. Dette kommer som et tillegg i prisen.
Drop punkt: Monstad, Åfjord

Pris: på forespørsel

Pakke nr 4

HALLVIKHULA-OSEN: Turen går fra Monstad, Åfjord, nordover ved kysten til Hallvikhula i Osen. Opplev den enorme, skjulte, hula med guide. 

Drop punkt: Monstad, Åfjord

Pris: på forespørsel

Send en gruppeforespørsel

Sikkerheten prioriteres høyt, og alt sikkerhetsutstyr er grundig testet, godkjent og skal benyttes under våre turer. Prisen inkluderer flytedress, redningsvest og briller, slik at du kan delta i aktivitetene med trygghet og ro i sinnet.

På overnatting samarbeider vi med