Rappellering Fosen Via Ferrata

Oppdag rappellering med Fosen Aktiv! Våre rappelleringsaktiviteter gir deg en unik og spennende måte å utforske den fantastiske naturen i Fosenregionen på. Enten du er en nybegynner eller en erfaren klatrer, har vi noe som passer for alle nivåer.

Hva er rappellering?

Rappellering er en teknikk som brukes for å sikre en trygg nedstigning fra høye klipper ved hjelp av tau og spesialutstyr. Det er en spennende måte å utfordre seg selv på og samtidig nyte spektakulære utsikter. Med Fosen Aktiv får du muligheten til å lære denne teknikken under kyndig veiledning fra våre erfarne instruktører.

Erfarne instruktører

Hos Fosen Aktiv tar vi sikkerhet på alvor. Alle våre instruktører har lang erfaring med rappellering og utendørsaktiviteter. Vi sørger for at alt utstyr er av høyeste kvalitet og blir grundig sjekket før hver bruk. Din sikkerhet og trivsel er vår høyeste prioritet.

Er du klar for å ta utfordringen? Bestill din rappelleringsopplevelse med oss i dag, og få en uforglemmelig dag i naturen. Kontakt oss for mer informasjon og for å reservere din plass.

På overnatting samarbeider vi med