Om oss

Fosen Aktiv ble etablert våren 2019. Siden den gang har vi engasjert Andreas Dahl i å bygge opp selskapet til å bli Fosens “ground operator” for incoming turisme. Vi har etablert tette bånd opp mot Trøndelag reiseliv og Vist Trondheim. Fosen Aktiv startet høsten 2019 med å etablere Fosen Grand Tour. En elsykkelrunde på Fosen på opp til 5 dager.  Vi har investert i 30 elsykler for å serve Fosen Grand Tour, med oppstart våren 2021. 

Hva tilbyr vi?

Pr i dag har vi 30 “high end” E-bikes som leies ut fra basen våres i Åfjord sentrum. Syklene blir brukt i vårt faste ukesprogram, samt utleie. På bestilling kan vi også levere sykkelpakker til våre destinasjonspartnere på Fosen – Strandbaren, Kuringen, Naustet,  Ankeret brygge, Bessaker og Fosen Fjordhotell for å nevne noen. 

Vi har god kunnskap om området og har mange flinke underleverandører sånn at vi kan levere skreddersydde pakker til events, firma-, venne- utdrikningsgjengen. Hva med en aktivitetspakke til kurs og konferanse? Vi fikser dette.

Våre partnere innen kortreist mat er en prisvinnende gjeng, med stor respekt for råvarer og smak. Vi kan friste med lokale spekematretter, nydelige blåskjell og et rikt sjømatbord og oster som vinner priser. Vi har to bryggerier, et destilleri, en nydelig iskremprodusent og mange flotte besøksgårder. 

Ta kontakt med oss for et skreddesydd program eller sjekk ut vårt faste ukesprogram for sommeren 2020. Sømløse opplevelser betyr at du trenger bare å forholde deg til Fosen Aktiv og vi ordner resten. 

Kontakt oss

Andreas Dahl

Daglig leder og aktivitetsguide
37 år, fra Oslo. Samboer og far til lille Storm. Andreas har vært med å bygge opp Beitostølen som en attraktiv sommerdestinasjon gjennom å tilby gode og solide aktiviteter. Nå er han han blitt “Åfjording” og skal bygge opp Fosen Aktiv. Han er en ivrig syklist og skikjører. #exploremore

+47 918 29 221
andreas@fosenaktiv.no

Julian Jonsbråten

Aktivitetsguide
Bosatt i Spania og går på den Den Norske Skole Rojales. 18 år. Bosatt for tiden i Åfjord for å være med familien sin som driver Fosen Fjordhotell og sommerjobbee for Fosen Aktiv. Full av energi. #walkthewalk

+47 918 29 221
post@fosenaktiv.no

Send inn din forespørsel her