Om oss

Fosen Aktiv ble etablert våren 2019. Siden den gang har vi engasjert Andreas Dahl i å bygge opp selskapet til å bli Fosens “ground operator” for incoming turisme. Vi har etablert tette bånd opp mot Explore Trøndelag. Fosen Aktiv startet høsten 2019 med å etablere Fosen Grand Tour. En elsykkelrunde på Fosen  fra 1-5 dager. Vi skreddersyr denne utflykten til dine ønsker og behov. 

Fosen Aktiv etablerte Fosen via ferrata i 2021 og åpnet for turer i klatreveggen, Juni 2021. Fosen via ferrata satte Åfjord på kartet og klatrestien er blitt en lokalt landemerke i Åfjord. 

Hva tilbyr vi?

Fosen Aktiv har 30 “high end” E-bikes som leies ut fra basen våres i Åfjord sentrum. Syklene blir brukt i konseptet Fosen Tour, samt dgasutleie. På bestilling kan vi også levere sykkelpakker til våre destinasjonspartnere på Fosen – Strandbaren, Kuringen, Naustet,  Ankeret brygge, Bessaker og Fosen Fjordhotell for å nevne noen. Vi tar også oppdrag ellers Trøndelag og omegn. 

Vi har god kunnskap om området og har mange flinke underleverandører sånn at vi kan levere skreddersydde pakker til events, firma-, venne- utdrikningsgjengen. Hva med en aktivitetspakke til kurs og konferanse? Vi fikser dette.

Våre partnere innen kortreist mat er en prisvinnende gjeng, med stor respekt for råvarer og smak. Vi kan friste med lokale spekematretter, nydelige blåskjell og et rikt sjømatbord og oster som vinner priser. Vi har to bryggerier, et destilleri, en nydelig iskremprodusent og mange flotte besøksgårder. 

Ta kontakt med oss for et skreddesydd program. Sømløse opplevelser betyr at du trenger bare å forholde deg til Fosen Aktiv og vi ordner resten. 

Kontakt oss

Marius Mydland

Daglig leder

Henrik Bueng

Aktivitetsguide og alt mulig fikser. Definitivt den guiden med flest ferrataturer i 2021, men så «mistet» vi han til de norske forsvaret i 12 måneder.

Henrik er tilbake og i full gang med 2023 sesongen. 

Tina Tinken Lines

Tina jobbet for FA siden 2021. Sertifisert PT og tatt utdanning innenfor Friluftsliv på NIH. Tina har oppfylt en livslang drøm ved å flytte fra Oslo til Linesøya og elsker naturen og det den har å tilby her på Fosen. Er en livsnyter som liker seg best ute i aktivitet og i all slags vær. Tina er også en ivrig helårsbader og er ikke redd for kaldt vann

Trond Rune Forfot

Trond Rune må være en an Åfjords sprekeste innbyggere. 

En ekte via ferrata entusiast med herlig humør, glede og passion. Noe han er meget god til å smitte over til gjestene sine.

Peter Binde

Peter er full av Åfjordglede og deler denne gleden med stor entusiasme. Peter en en svært dyktig guide enten det er sykkelturer rundt Linesøya eller opp Fosen via ferrata. Peter er en lidenskapelig terrengsyklist, klatrer, fisker, friluftsmann, mx-crosser, og totalt fan av livets gleder. 

 

Line Harbak

Aktivitetsguide og media

 Line har masse energi og stråler friluftsglede. Når Line ikke guider folket opp den vertikale ferrataveggen er hun som oftest ute på «løpeekspedisjoner» der ingen trudde nokon kunne løpe på Harbakfjellet

Send inn din forespørsel her