Kurs og konferanse på Fosen

Vi setter sammen den ultimate Fosenopplevelsen.

Fosen Aktiv arrangerer kurs og konferanser på Fosen

Sammen med deg setter vi sammen en Fosenopplevelse du og din gjeng sent vil glemme. Vi kombinerer aktiviteter, matopplevelser, konferanser og kurs. Kanskje har dere akkurat startet et prosjekt eller avsluttet et program? Vi skreddersyr programmet til deres ønsker. Vi har lang erfaring innen aktivitet og events. 

Passer perfekt for

Lanseringsfest

Har du noe som skal lanseres, hjelper vi til med å gjøre det litt mer ekstraordinært. 

Utdrikningslag

Vi tar med oss gjengen på en uforglemmelig dag. Vi tilpasser festen til alle ønsker.

Teambuilding

Nye prosjekter? La teamet bli bedre kjent før prosjektstart.

Kickoffs

Vi setter sammen den ultimate Fosenopplevelsen.

Aktiviteter

Elsykkeltur med eller uten guide

Den rette måten å oppleve Fosen på. Med 30 stk kraftige elsykler i stallen kan alle bli med på en flott opplevelse på sykkelsetet. Kan enkelt kombineres med andre opplevelser og aktiviteter.

Vindmøllesafari

For eller i mot? «Parkene» er her, så la oss sammen, gjerne på en elsykkel, oppleve den fantastiske utsikten fra parkene samt det noe slående omfanget av “Energi i Vind”. Det finnes km på km med perfekte grusveier for sykling som gir lett tilgang til magisk utsikt, fiskevann hele året og badeplasser.  Vi kan også legge opp til faglig innhold rundt «Energi i Vind».

Mangekamp/Femkamp

Det vil alltid være bra å ta med seg teamet og bli utfordret utenfor hverdagen. Kjenn på komfortsoner og se nye sider av gjengen.

Isfiske

Det er nå fisken er som best. Bli med på en uforglemmelig opplevelse sammen med våre lokale og engasjerte fiskeguider.

Sjøfiske

Autentisk og heftig opplevelse. Enten du blir med ut på en heldag i ei fiskeskøyte med skipper og kokk eller stikker ut alene en mindre båt kan vi hjelpe deg med å få den maksimale fiskeopplevelsen.

Innlandsfiske

Våre guider fisker mye. De deler ikke alle godbitene, men de viser deg gjerne en eller to fantastiske fiskeplasser.

Mat og drikke events

Vi arrangerer mat og drikkeopplevelser samt kurs. Med lokale råvarer etter deres ønsker. Vi kombinerer gjerne noen klassikere med noe moderne.

Villmarksdag

Det lukter bål av denne turen. Vi koker “svartkjelkaffe” og serverer lokalmat. Kan lett kombineres med noen gode villmarksaktiviteter. Sammen finner vi den perfekte løsningen for en nydelig dag i det fri. Hele året! 

Badstue og vinterbading

Helse og opplevelse. Kan det bli bedre. Fra kuldesjokk til varmesjokk. 

Coastrafting

Ikke bare en adrenalintur, men også en fantastisk naturopplevelse. Våre skippere er av den beste sorten og tar gjengen med på en #fosenoppdagelse dere sent vil glemme. Kombineres gjerne med andre opplevelser og transportmidler.

På overnatting samarbeider vi med

Book din neste kursdag med Fosen Aktiv her

    Velg en eller flere aktiviteter
    Elsykkeltur med eller uten guideVindmøllesafariMangekamp/FemkampIsfiskeSjøfiskeInnlandsfiskeMat og drikke eventsVillmarksdagBadstue og vinterbadingCoastrafting