Havfiske på Fosen

Bli med oss på en spennende havfiskeopplevelse hvor du får muligheten til å fange storfisken i de rike farvannene langs Fosenhalvøya. Enten du er en erfaren fisker eller en nybegynner, vil våre turer gi deg en uforglemmelig dag på sjøen.

Få en unik opplevelse

Hos Fosen Aktiv tilbyr vi en komplett havfiskeopplevelse som kombinerer spenning, avslapning og naturopplevelser. Våre erfarne guider kjenner de beste fiskeplassene og deler gjerne sine tips og triks for å sikre at du får mest mulig ut av turen.

Med moderne båtutstyr og alt nødvendig fiskeutstyr inkludert, trenger du bare å møte opp og nyte dagen. I tillegg til det spennende fisket, får du oppleve den storslåtte naturen langs kysten, med mulighet for å se sjøfugl, sel og andre havdyr.

Våre tjenester

Vi tilbyr et bredt spekter av havfisketjenester skreddersydd for å gi deg den beste opplevelsen:

Guidede fisketurer: Våre erfarne guider tar deg med til de mest fiskerike områdene og gir deg nyttige tips for å forbedre fisketeknikkene dine.

Utleie av fiskeutstyr: Har du ikke eget utstyr? Ingen problem! Vi tilbyr alt du trenger, fra fiskestenger og sneller til agn og redskap.

Spesialtilpassede turer: Ønsker du en unik opplevelse? Vi kan skreddersy turer for grupper, familier eller bedriftsarrangementer, med fokus på dine spesifikke ønsker og behov.

På overnatting samarbeider vi med