Fosen Via Ferrata

Fosen Aktiv - Via Ferrata

Fosen Aktiv

- Fosen Via Ferrata

Du lurer kanskje på...

Hvor høyt det er

Klatrestien er ca 150 høydemeter. Mælanakken er 345 moh.

Hvor langt det er

Stien er ca 300m lang. Turen er totalt ca 4km i kupert, men stilagt terreng.

Hvor krevende det er

Stien er luftig og gir deg masse luft under føttene. Du bør være komfortabel i høyder og i allment grei form. Gode tursko og klær etter værmelding er meget lurt.

Estimert tidsbruk

2,5 - 4 timer

Via Ferrata passer perfekt for

Alle aldersgrupper

Ingen aldersbegrensning. Deltaker må være mellom 40-120kg. Under 18 år i følge med foresatt. Ta kontakt ved uklarheter.

Vennegrupper

Samle hele gjengen for en vennetur dere sent vil glemme.

Teambuilding

Fosen via ferrata er en fantastisk god og spennende gruppeaktivitet. Samarbeidet, samtalene, felles utfordringer og mestringer. Oppleve Fosen pg Åfjord fra høyden. Sammen.

dager
timer
minutter
sekunder
Fosen via ferrata er nå åpen

Bestill Fosen Via Ferrata her:

Pris sommer 2023: 690,- pr pers, inkludert guide, klatreutstyr og hjelm. Hansker er påbudt. F.eks tynne arbeidshansker, ta med egne eller kjøp av oss. Sjekk ut betingelsene i linken under.

Alle turene krever guide.  Fosen Via Ferrata har ingen aldersgrense, men Fosen via ferrata opererer innenfor 40 kg – 120 kg.

Solgte turer refunderes ikke, men det er mulig å overdra/gi bort en kjøpt billett. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen gjelder for den dato som er bestilt og at det ikke er anledning til å bytte eller flytte bestilt tur til en annen dag.

Sykdom / Avbrutt tur
Ved sykdom som dokumenteres med gyldig legeattest, refunderes 50 % av turprisen. Krav om refusjon må fremsettes skriftlig sammen med slik dokumentasjon snarest, dog senest 4 dager etter at turen skulle vært avviklet. Hvis en deltaker må avbryte en tur, er arrangøren ikke ansvarlig for ekstra kostnader som følge av avbruddet. Deltaker har heller ikke krav på refusjon av hele eller deler av turkostnaden.

Avlysning av tur
Fosen Aktiv kan avlyse et tur på grunn av force majeure, vanskelige eller risikable værforhold, mangel på guide eller lignende. Ved avlysning plikter Fosen Aktiv, å kontakte deltakerne så snart som mulig. Avlyses et arrangement på grunn av de nevnte årsaker, vil deltakere få tilbud om ny tur. Dersom dette ikke er mulig, blir hele det innbetalte beløp tilbakebetalt. Utover dette har deltakerne ikke krav på erstatning.

test

Fosen fjordhotell, ditt opplevelseshotell i Åfjord sentrum

Fosen fjordhotell, et nyoppusset hotell rett ved elvekanten, i hjerte av Åfjord sentrum. Fosen fjordhotell ligger rett ved oppmøteplassen til Fosen via ferrata. I tillegg er det et fint utgangspunkt for el-sykkelturer, shopping og vandring på sentrumsnære stier. I hagen til hotellet finner dere en badstue, utservering, deilige lunsj og middagsretter, badeplass og enkle hageleker. 

Inne på hotellet kan man nyte noe leskende i Lobbybaren, spise en deilig lunsj eller middag og slappe av foran peisen. 

I kjelleren finner dere den nyoppussede Sportsloungen. Her kan du spille dart, shuffleboard, kortspill og biljard. 

Alternative aktiviteter

Elsykkeltur med eller uten guide

Den rette måten å oppleve Fosen på. Med 30 stk kraftige elsykler i stallen kan alle bli med på en flott opplevelse på sykkelsetet. Kan enkelt kombineres med andre opplevelser og aktiviteter.

Vindmøllesafari

For eller i mot? «Parkene» er her, så la oss sammen, gjerne på en elsykkel, oppleve den fantastiske utsikten fra parkene samt det noe slående omfanget av “Energi i Vind”. Det finnes km på km med perfekte grusveier for sykling som gir lett tilgang til magisk utsikt, fiskevann hele året og badeplasser.  Vi kan også legge opp til faglig innhold rundt «Energi i Vind».

Mangekamp/Femkamp

Det vil alltid være bra å ta med seg teamet og bli utfordret utenfor hverdagen. Kjenn på komfortsoner og se nye sider av gjengen.

Isfiske

Det er nå fisken er som best. Bli med på en uforglemmelig opplevelse sammen med våre lokale og engasjerte fiskeguider.

Sjøfiske

Autentisk og heftig opplevelse. Enten du blir med ut på en heldag i ei fiskeskøyte med skipper og kokk eller stikker ut alene en mindre båt kan vi hjelpe deg med å få den maksimale fiskeopplevelsen.

Innlandsfiske

Våre guider fisker mye. De deler ikke alle godbitene, men de viser deg gjerne en eller to fantastiske fiskeplasser.

Mat og drikke events

Vi arrangerer mat og drikkeopplevelser samt kurs. Med lokale råvarer etter deres ønsker. Vi kombinerer gjerne noen klassikere med noe moderne.

Villmarksdag

Det lukter bål av denne turen. Vi koker “svartkjelkaffe” og serverer lokalmat. Kan lett kombineres med noen gode villmarksaktiviteter. Sammen finner vi den perfekte løsningen for en nydelig dag i det fri. Hele året! 

Badstue og vinterbading

Helse og opplevelse. Kan det bli bedre. Fra kuldesjokk til varmesjokk. 

Coastrafting

Ikke bare en adrenalintur, men også en fantastisk naturopplevelse. Våre skippere er av den beste sorten og tar dere med på en #fosenopplevelse dere sent vil glemme. Kombineres gjerne med andre opplevelser og transportmidler. Dette tilbudet er myntet på gruppemarkedet. 

På overnatting samarbeider vi med